(Klicka på bilden för att komma direkt till Hemesterbingot på Visit Olofströms hemsida)

.

Ni missar väl inte att Boa GK Olofström är en del av Olofströms kommuns och Visit Olofströms stora sommarsatsning Hemesterbingo?

.

Bild: Visit Olofström

.

Så här beskrivs Hemesterbingo av Visit Olofström:

”Tänker du turista på hemmaplan i år. Då finns sommarens roligaste utmaning, om du vill uppleva saker i din närhet. Fyll din hemester och bingobricka med nya besöksmål och upplevelser. Besök 3 platser och fånga dina besök på bild, tagga enligt instruktionen i varje ruta, så har du chansen att vinna fina lokala priser!
Vill du bara använda hemesterbingot för att få nya uppslag för hemestern, så går det självklart lika bra!”
.

.

Så här fungerar det:

”1. Varje ruta innehåller ett besöksmål, plats eller upplevelse som ligger i Olofström, välj ut de som du vill besöka.
2. Ta en bild och lägg upp på ditt instagram eller facebook. Bilden taggar du med: @visitolofstrom #hemesterbingo samt tagg för respektive plats.
3. Få hemesterbingo genom att du har besökt 3 rutor i hemesterbingot som ligger i rad. Lodrätt, vågrätt eller diagonalt!
4. Alla som skickat in bidrag och fått bingo, deltar i en utlottning, som livesänds i våra sociala kanaler! Gilla och följ oss gärna på social medier för att se fler bilder och tävlingar @visitolofstrom”
.

 

Bild: Visit Olofström

(Klicka på bilden för att komma direkt till Hemesterbingot på Visit Olofströms hemsida)

.

All information om tävlingsregler och vilka fina priser som finns att vinna går att läsa på Visit Olofströms hemsida.

Ytterligare information samt fysiska bingobrickor finns också att få på Turistinformationen på Olofströms kommuns Medborgarcenter (Östra Storgatan 5, 0454-93000 eller medborgarcenter@olofstrom.se).

Stort Lycka Till! 🙂

.