Idag kom årets första nummer av Svensk Golf.

Det innebär att det nu bara återstår två nummer innan Svensk Golf övergår till att bli en prenumerations- och lösnummertidning.

Fr.o.m. maj 2020 kommer Svensk Golf nämligen inte längre vara en del av golfmedlemskapet och som tidigare automatiskt komma i brevlådan varje månad.

Egmont Publishing, som äger Svensk Golf, har därför tagit fram ett riktigt förmånligt erbjudande till alla som är medlemmar i en golfklubb och som väljer att teckna en prenumeration på tidningen.

.

För 239 kr får man alla resterande nummer under 2020 direkt hem i brevlådan precis som tidigare (6 utgåvor – ordinarie pris: 399 kr).

För att komma till erbjudandet: Klicka Här.

För att få mer information om ”Nya” Svensk Golf: Klicka Här.

Svensk Golf skriver följande om erbjudandet på sin hemsida…

”Få Svensk Golf till bästa pris via din hemmaklubb!

Håll ögonen öppna efter ett unikt erbjudande om att prenumera på Svensk Golf, som du endast kan ta del av genom din hemmaklubb.

.

Hur kan jag fortsätta läsa Svensk Golf efter att den slutas skicka ut via Golfförbundets medlemsregister?

Genom att teckna en prenumeration via din hemmaklubb, lyder svaret för merparten av Sveriges golfare.

Detta står klart efter att över 250 svenska golfklubbar valt att sluta upp i den unika kampanj där deras medlemmar får erbjudande om att prenumerera på Svensk Golf till ett mycket förmånligt pris för de nummer som kommer efter maj 2020, då tidningen övergår till att distribueras till betalande prenumeranter.

– Vi märker att klubbchefer och styrelser är mycket positiva till detta erbjudande, där deras administration och arbetsinsats minimeras. Detta är en stor framgång och vi upplever att merparten av alla svenska klubbar kommer att kunna erbjuda sina medlemmar denna prenumerationslösning innan våren. Vi får givetvis också mycket positivt gensvar på att en del av prenumerationsavgiften går tillbaka till klubbarnas juniorverksamhet, säger Johan Wictorin på Tillväxtbolaget som är Svensk Golfs partneransvarige för golfklubbarna.”

.