Nedräkningen pågår…

Idag kom det näst sista numret av Svensk Golf innan tidningen övergår till att bli en prenumerations- och lösnummertidning.

Fr.o.m. maj kommer Svensk Golf nämligen inte längre vara en del av golfmedlemskapet och som tidigare automatiskt komma i brevlådan varje månad.

Egmont Publishing, som äger Svensk Golf, har därför tagit fram ett riktigt förmånligt erbjudande till alla som är medlemmar i en golfklubb och som väljer att teckna en prenumeration på tidningen.

.

.

För 239 kr får man alla resterande nummer under 2020 direkt hem i brevlådan precis som tidigare (6 utgåvor – ordinarie pris: 399 kr).

För att komma till erbjudandet: Klicka Här.

För att få mer information om ”Nya” Svensk Golf: Klicka Här.

Svensk Golf skriver följande om erbjudandet på sin hemsida…

Från maj 2020 slutar tidningen Svensk Golf att automatiskt skickas hem till dig som medlem i en svensk golfklubb.

Tidningen lever i allra högsta grad vidare, i en ny kostym med vässat innehåll.

Just nu kan du prenumerera på nya Svensk Golf till specialpris.

Årets första tre utgåvor kommer ut som vanligt. Därefter krävs det en prenumeration.

Just nu finns ett lanseringserbjudande där du för endast 239 kronor får samtliga sex nummer av nya, förbättrade, Svensk Golf som kommer ut från och med maj 2020.

Erbjudandet är tillgängligt för dig som är medlem i en svensk golfklubb, förutsatt att klubben har tecknat ett samarbetsavtal med Egmont Publishing – vilket över 360 golfklubbar inklusive Boa GK Olofström redan har gjort. För dig som tecknar prenumeration via din hemmaklubb ger vi tillbaka 40 kronor till din klubbs juniorverksamhet!

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT TECKNA EN PRENUMERATION

Klicka på länken (eller bilden nedan) som tar dig till Boa GK Olofströms unika prenumerationssida på dintidning.se.
.