Glöm inte att anmäla er till kvaltävlingen till World Amateur Golfers Championship på Boa GK Olofström lördag 17 augusti.

Anmälan är öppen t.o.m. torsdag 15 augusti 12:00 och görs via Min Golf.

World Amateur Golfers Championship är en tävling som spelas i 48 länder och där varje lands vinnare i respektive handikappklass får vara med och spela i världsfinalen på Kota Kinabalu, Borneo, Malaysia, den 19-26 oktober 2019.

Mästerskapet börjar som en nationell tävling, där vinnarna från fem handikappklasser (0-5, 6-10, 11-15, 16-20, 21-25) representerar sitt land både som ett lag och individuellt inom sin hcp-klass.

Nationella lag från hela världen utmanar sedan varandra om VM-titeln liksom VM-titeln som individuell spelare i den egna klassen.

Startavgiften för tävlingen är 350 kr och då går 100 kr tillbaka till klubben.

Damer och herrar tävlar i en och samma klass från sina respektive tees.

Vinnaren i varje klass i kvaltävlingen på Boa GK Olofström går vidare till den svenska finalen.

Pris delas ut även till tvåan och trean i varje klass, så totalt femton priser delas ut vid kvaltävlingen.

Ställer mindre än fem personer upp i någon klass i kvaltävlingen så delas inte tre priser ut i klassen, men är man minst tre deltagare så kan man ändå vinna finalbiljett.

Vid den svenska finalen på Lydinge Golf Resort den 21-22 september 2019 så har man sedan möjlighet att ta sig hela vägen till Borneo och Malaysia och ingå i det svenska VM-laget för amatörer.

I vinsten ingår förutom tävlingsspel även hotellvistelse och aktiviteter kring själva tävlingen.

Visst låter det spännande?