Med anledning av att det onsdag 12 november infördes skärpta regionala råd i Blekinge för att minska smittspridningen av covid-19 så gäller följande fram till 30 november..

* Umgås endast med de personer som du normalt träffar dagligen, den egna familjen eller personer som du bor tillsammans med. Delta inte i fester, middagar, afterwork eller andra privata tillställningar.

* Stanna hemma. Res ingenstans om det inte är absolut nödvändigt. Undantag är resor till och från arbete, studier eller hälso- och sjukvård.
Arbeta hemifrån i så stor utsträckning som möjligt.

* Arbetsgivare uppmanas att erbjuda och underlätta distansarbete och skjuta upp tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten.

* Besök inte köpcentrum, museer, badhus eller gym, där det finns risk för trängsel. Undantag är nödvändiga besök i livsmedelsbutiker och apotek.

* Besök eller delta inte i möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher eller tävlingar. Undantag är dels utövande av professionell idrott, dels idrottsträningar för barn födda år 2005 eller senare.

* Träna utomhus så långt som det är möjligt.

* Res inte med kollektivtrafik vid tidpunkter då trängsel kan uppstå. Promenera, cykla eller res med egen bil istället.

* Alla verksamheter som tar emot kunder eller besökare uppmanas att minimera antalet personer som samtidigt är på plats, anpassa öppettider och erbjuda digitala alternativ till ett fysiskt besök.

Enligt Svenska Golfförbundets tolkning innebär detta att… ”Sällskapsspel kan fortsätta även i regioner som omfattas av skärpta råd, under säkra former i enlighet med rådande coronariktlinjer för golfspel – läs rekommendationerna här.”

Men det innebär också att Onsdagsgolfen, Fredags 12:an, Lördagsgolfen och Söndagsgolfen är inställda tills vidare.

Sedan tidigare gäller även nedanstående tillfälliga lokala ordningsföreskrifter för Boa GK Olofström…

.För din egen och allas säkerhet, respektera råden, reglerna och rekommendationerna ovan!