Golfrestaurang Kickis Green

.

Kickis Green är öppen för säsongen!

Tills vidare serveras varm mat i restaurangen tisdagar, onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar.

Måndagar och torsdagar tillhandahålls istället kaffe, dricka, smörgåsar, kalla mattallrikar (t.ex. potatissallad med rostbiff) m.m. i serveringen.

Öppettider i Restaurangen:
Tisdag-Onsdag: 10:00-17:00
Fredag-Söndag: 10:00-17:00
(Varm mat serveras 11:00-16:30)

Måndagar och Torsdagar är öppettiderna för serveringen samma som för kansliet (för närvarande 08:30-15:00 på måndagar och 08:30-16:00 på torsdagar).

Kicki och Patrik med personal hälsar alla varmt välkomna!

.

Vi vill samtidigt rikta oss till alla medlemmar i klubben och be er att ställa upp för Kickis Green genom att handla i restaurangen och kiosken så ofta som ni kan i samband med era golfrundor.

Som vi alla vet så är det en svår tid för restaurangbranschen nu i dessa coronatider. Men med den stora och rymliga restauranglokal och uteplats som erbjuds på Boa GK Olofström, så finns det alla förutsättningar för att på ett säkert sätt kunna njuta av en god måltid i trevligt sällskap.

.

Information och menyer kommer löpande att läggas ut under Restaurang här på hemsidan. På bilderna nedan syns några av de härliga rätterna från förra årets meny (Menyn kommer att se lite annorlunda ut i år).

.

Kiosken mellan hål 11 och hål 12 är öppen alla dagar!

Det finns bl.a. korv, smörgåsar, choklad, kakor, dricka och kaffe att välja bland.

.Öppettider:
Vardagar: 09:00-21:00
Helger: 09:00-21:00

Observera att det är ett nytt Swishnummer i kiosken i år!

Det nya numret är: 1234488912.

.

Samtidigt vet ni väl om att ni kan boka in er på Golfrestaurangen och Caféet på Boa GK Olofström även efter de ordinarie öppettiderna?

Onsdag 5 mars hade restaurangen matgäster som hade beställt bland annat fläskfilé med whiskeysås och varmrökt citronpepparlax med potatisbakelse.

För mer information: Kontakta Kickis Green på 0454-40102

Meny 2019:

.

För att följa Kickis Green at Boa Golfklubb på Facebook: Klicka här.

Varmt Välkomna!

Bildgalleri: