Bli medlem på Boa GK Olofström

Inga medlemslån eller insatser. Enbart årsavgift.

​Vi på Boa GK Olofström har valt att göra golfen mycket mer tillgänglig. Det ska vara enkelt att spela golf, därför har vi inga medlemslån eller insatser. Enbart årsavgift.​
Boa GK Olofström erbjuder förmånliga medlemsavgifter, dessutom ingår utbildning för grönt kort vid nytecknande av medlemskap.

Välkommen att kontakta kansliet för mer information

Ring 0454-433 66 eller maila till boagk@oktv.se

Medlemsavgifter 2019

Säsong 1/4 2019 – 31/3 2020

Senior - 5100 kr

(Spelavgift 4700 kr + medlemsavgift 400 kr)
Fullvärdig medlem med rätt till spel alla dagar i veckan. Innebär rätt till spel till Blekingegreenfee och till spel på Sydpoolen (reducerad greenfee enligt gällande regler). Rätt till köp av två (2) GreenFee biljetter för 150:-/st. ​

Provmedlemskap - 3500 kr

3500:-/säsong (Spelavgift 3100 kr + medlemsavgift 400 kr)
Provmedlemskap 1 år, 1 gång. Utbildning för Grönt kort ingår ej. Fullvärdig medlem med rätt till spel alla dagar i veckan. Innebär rätt till spel till Blekingegreenfee och till spel på Sydpoolen (reducerad greenfee enligt gällande regler). Gäller för spelare som inte varit fullvärdig medlem i Boa GK Olofström de två senaste säsongerna.

Provmedlemskap-Plus (Inkl. Grönt Kort) - 4300 kr

(Spelavgift 3900 kr+medlemsavgift 400 kr)
Provmedlemskap 1 år, 1 gång. Grönt kort utbildning ingår. Fullvärdig medlem med rätt till spel alla dagar i veckan. Innebär rätt till spel till Blekingegreenfee och till spel på Sydpoolen (reducerad greenfee enligt gällande regler). Gäller den som inte har Grönt Kort sedan tidigare.

Non Resident - 2500 kr

(Spelavgift 2100 kr+medlemsavgift 400 kr)
Folkbokförda minst 10 mil från klubben/banan. Fullvärdig medlem med rätt till spel alla dagar i veckan. Innebär rätt till spel till Blekingegreenfee och till spel på Sydpoolen (reducerad greenfee enligt gällande regler).​​​​​​​​​​​

Greenfee - 1200 kr

(Spelavgift 800 kr+medlemsavgift 400)
Blekingegreenfee erläggs alltid vid spel på hemmabanan, Boa GK Olofström. Reducerad greenfee vid spel på banor anslutna till Sydpoolen gäller ej.

Distans - 600 kr

(Spelavgift 200 kr+medlemsavgift 400 kr)
Folkbokförda minst 10 mil från klubben/banan. Reducerad greenfee vid spel på banor anslutna till Sydpoolen gäller ej.

Studerande - 2000 kr

(Spelavgift 1600 kr+medlemsavgift 400 kr)
Fullvärdig medlem med rätt till spel alla dagar i veckan, t.o.m. det året man fyller 26 år. Studieintyg krävs. I övrigt likvärdigt med medlemskategorin ”Senior”.

Junior 13-21år - 900 kr

Till och med året man fyller 21 år, i övrigt likvärdigt med medlemskategorin ”Senior”.

Knatte 0-12 år - 600 kr

Till och med året man fyller 12 år, i övrigt likvärdigt med medlemskategorin ”Senior”.

Årsgreenfee - 1500 kr

Innehar fullvärdigt medlemskap i annan klubb med minst 18-hål inom 10 mil från Boa GK Olofström samt är folkbokförd inom 10 mil från Boa GK Olofström. Rätt till spel alla dagar i veckan. Gäller inte för spelare som under de två (2) senaste säsongerna varit medlem i Boa GK Olofström.

Familjemedlemskap F1 - 6000 kr

En fullvärdigt betalande seniormedlem + en betalande junior.​ Övriga juniorer och knattar i familjen spelar fritt. (Fritt spelande juniorer och knattar måste första året genomföra ”Grönt Kort”-utbildning, om ej detta redan är gjort).

Familjemedlemskap F2 - 5700 kr

En fullvärdigt betalande seniormedlem + en betalande knatte. Övriga juniorer och knattar i familjen spelar fritt. (Fritt spelande knattar måste första året genomföra ”Grönt Kort”-utbildning, om ej detta redan är gjort).

Stödmedlemskap (Passiv) - 300 kr

Driving Range Medlem - 500 kr

Årskort – Fullvärdig medlem

Driving Range Ej Medlem - 700 kr