Välkommen till Ungdoms och Knatteträningarna!

Information om Juniorträningen på Boa GK Olofström 2021

Varmt välkomna till årets träning för juniorer på Boa GK Olofström.

Vi börjar måndag 19 april och kommer att dela upp oss i två grupper. En för juniorer upp till 12 år (kl. 17:00-18:00) och en för 13-21 år (kl. 18:00-19:00).

De två första träningarna är gratis, så har du en kompis som vill prova på så ta med honom/henne. Ju fler vi är desto roligare blir det.

För er som inte har Grönt kort så löser vi det under utbildningen.

Pris: 500 kr för träning hela säsongen, inkl. bolltagg.

/ Varmt välkomna Dennis Åkesson och Carl-Cedric Söndergaard.

Mail:
Carl-Cedric: cedricsgolf@gmail.com

.

Vi håller oss givetvis till de riktlinjer och råd som finns från Svenska Golfförbundet och Folkhälsomyndigheten (se nedan) gällande smittspridning, och avvaktar med definitivt besked om exakt hur träningarna ska genomföras.

Folkhälsomyndighetens föreskrifter:

Från och med 6 februari tillåts träning för barn och ungdomar upp till året man fyller 19 (födda 2002 eller senare). Inget maxtak avseende antal personer i grupp, men träningen ska följa FHM:s allmänna rekommendationer om att hålla avstånd, stanna hemma när man är sjuk, ha god handhygien med mera.

För idrottsutövare från 20 år och uppåt (födda 2001 eller senare) rekommenderas fortsatt utomhusträning med minst 10 kvadratmeter till förfogande. Fortsatt gäller också avrådan från tävlingar, matcher, läger och cuper bortsett från enstaka matcher eller tävlingar för barn födda 2005 eller senare.

.

.Juniorträning varje måndag kl. 17.00 – 18.00 med Dennis & Carl-Cedric.

Tag gärna med någon kompis som vill prova på.

Vi ses på Boa!.

.

För er som vill börja spela golf så startar nästa Grönt Kort-utbildning i början av april.

Hör av er till kansliet på 0454 – 433 66 eller boagk@oktv.se.

Ytterligare information om utbildningen för Grönt Kort finns att läsa under Grönt Kort.

sv_SESvenska
en_USEnglish sv_SESvenska